Organisation

Bestuur stichting The Hague UNited for Peace & Justice
Martin Wörsdörfer, voorzitter - chairman@justpeacethehague.com
Johan Ledeboer, secretaris - info@justpeacethehague.com
Sjoerd Zwanenburg, penningmeester - administration@justpeacethehague.com
Kelly Indira Buis, bestuurslid Jeugd - kelly@justpeacethehague.com

Programmaraad Just Peace
Maarten Okkersen, voorzitter - maarten@justpeacethehague.com      

Vacature Penningmeester 

Just Peace is het platform in Den Haag dat Haagse onderwijsinstellingen, cultuurinstellingen, internationale organisaties en NGO's verbindt die zich bezig houden met vrede en recht. Wij hebben als doel om deze thema's in de harten en het handelen van onze inwoners, ondernemers en organisaties een belangrijke plaats te geven. De Just Peace evenementen bestaan uit een mix van debat, podiumkunst, museale activiteiten, sport en muziek, waarbij de thema's vrede en recht centraal staan. Wij dragen zo bij aan de profilering van Den Haag als internationale stad van vrede en recht.

 

Het bestuur van de stichting is verantwoordelijk voor de vaststelling van de programmering, de collectieve marketing en communicatie en de collectieve programmering van alle evenementen. De betrokken partners zetten zich gezamenlijk in om gedurende het jaar verschillende (inter)nationaal aansprekende vrede en recht programma's te organiseren. Daarnaast is het Just Peace Festival op en rond 21 september een jaarlijks hoogtepunt op de Haagse evenementenkalender. Naast de Just Peace programmering voor 2019 zijn het bestuur en de partners al druk bezig met de voorbereidingen voor het feestjaar 2020: 75 jaar Verenigde Naties en 75 jaar vrijheid.

 

Just Peace is op zoek naar een gedreven penningmeester voor het bestuur van Stichting The Hague UNited for Peace and Justice. Wij zoeken een penningmeester met:

  • Ervaring met de bewaking en de voortgang van financiële zaken (binnen een stichting)
  • Affiniteit met de thema's vrede en recht 
  • Een sterk netwerk binnen de stad Den Haag
  • Ervaring met fondsenwerving is een pré

Het bestuur verricht deze taak vrijwillig en ontvangt geen vergoeding voor de werkzaamheden. De verwachte tijdsbesteding is 8 uur per maand. Kandidaten met een cultureel diverse achtergrond moedigen wij van harte aan te reageren om zo als bestuur een afspiegeling van de Haagse samenleving te zijn.

Wij ontvangen graag jouw CV en een korte motivatie voor 1 maart 2019 via info@justpeacethehague.com. In de motivatie lezen wij graag jouw visie op de kansen en mogelijkheden voor het Just Peace platform in Den Haag en hoe jij daar als penningmeester aan wilt bijdragen.

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Martin Wörsdörfer, voorzitter van Just Peace, via chairman@justpeacethehague.com.