JUST PEACE PRESENTS: VANVELZEN

22 Sep 2019

Exclusief concert VanVelzen in Kurhaus

 

VanVelzen afsluiter Just Peace Festival zondag 22 september

 

Roel van Velzen en zijn band sluiten op zondag 22 september het Just Peace Festival af met een exclusief concert in het Kurhaus. Speciaal voor het Just Peace Festival bundelen VanVelzen, het Kurhaus, Just Peace en UNICEF Nederland de krachten.  Wie Roel van Velzen zegt, zegt muziek. Nederland leerde Roel kennen als huispianist in DWDD en later als coach in The Voice Of Holland. Zijn liedjes Baby Get Higher, When Summer Ends en Love Song werden radioklassiekers. “Ik hou van componeren, krijg een grote kick van het opname proces, maar ben uiteindelijk bedoeld om op het podium te staan” zegt hij zelf over zijn passie.

Roel en de band genieten een livereputatie van formaat, mede omdat de band zorgt voor vuurwerk en Roel het publiek altijd onderdeel maakt van de show waren ze te zien op vrijwel ieder festival- en theaterpodium van Nederland. Afgelopen seizoen speelden ze samen met Leo Blokhuis een theatervoorstelling over Queen, alle 40 zalen waren uitverkocht. 

 

Maar er is meer: Roel en zijn band zetten zich in voor ‘Masterpeace’, een wereldwijde beweging die muziek inzet om culturen te verbinden. Voor Masterpeace bezocht Roel al Congo, Albanië en Bosnië en deelde het podium met lokale muzikanten. Roel van Velzen: Ik heb in deze landen de universele kracht van muziek gevoeld. Samen musiceren is dé manier om contact te leggen als er een taal- of cultuurkloof is. En als dan uiteindelijk lukt om samen een concert te geven, dan schept dat een magische band. Een fantastische manier om elkaar te ontmoeten én van elkaar te leren!

 

Kaartverkoop

Kaartverkoop: https://www.ticketmaster.nl/event/just-peace-presents-vanvelzen-kurhaus-scheveningen-tickets/244591

Voor dit bijzondere concert is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.