De Mensenrechten Karavaan

  • Datum: 20 mei 13:30 - 16:30
  • Locatie: Shri Ram Mandir

Kom op 20 mei naar deze nieuwe editie van de Mensenrechten Karavaan! Tijdens de Mensenrechten Karavaan, een initiatief van Initiatives of Change Nederland, delen maatschappelijke, seculiere, levensbeschouwelijke organisaties en inwoners in Den Haag met elkaar hun enthousiasme voor mensenrechten.

Mensenrechten zijn zwart op wit vastgelegd. Maar … kunnen we deze rechten ook diep vanbinnen voelen? Hoe zijn ze in ons verankerd? Kunnen we een beroep doen op deze basis van binnenuit? En hoe draagt ons streven naar innerlijke vrijheid bij aan mensenrechten?

In samenwerking met Dialoog in Den Haag en de Shri Ram Mandir organiseert Initiatives of Change een bijeenkomst over deze vragen, en meer. We gaan op zoek naar de innerlijke basis van mensenrechten. Onder de inspirerende begeleiding van de Shri Ram Mandir nodigen we iedereen uit om na te denken over normen en waarden, innerlijke vrijheid en verantwoordelijkheid.

Programma

13:30 uur welkom door pandit Attry Ramdhani
14:00 uur in dialoog in kleine groepen (ca. 6 personen)
15:50 uur gezamenlijk de middag afsluiten met een drankje en een hapje
16:30 uur afscheid nemen

Meld je hier aan of stuur een email naar willem.jansen@iofc.nl

Aanmelden is verplicht. Voor deze bijeenkomst vragen we een symbolische bijdrage van €5. Je kunt dit bedrag overmaken via https://tikkie.me/pay/IofCNL/rThpoR6t35Ri5f4uvdd7v

Het aantal plekken is beperkt. Wees er dus snel bij!

Initiatives of Change is een stichting die afhankelijk is van donaties. Via onderstaande link kun je jouw donatie overmaken:
https://tikkie.me/pay/IofCNL/rThpoR6t35Ri5f4uvdd7v

Shri Ram Mandir


Mijtensstraat 183
2525 VC Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden