Hogeschool Inholland is een onderwijsinstelling met meer dan 28.000 studenten, 26 onderzoeksgroepen, 110 nationaliteiten en ongeveer 2000 medewerkers. Inholland biedt  onderwijs in verschillende sectoren: van innovatie tot business en van techniek tot media. 

De hogeschool biedt 80 geaccrediteerde bachelor programma’s aan op verschillende locaties in de Randstad. De kleinschalige vestiging in Den Haag bevindt zich in de gezellige Theresiastraat en is een trots lid van het UNESCO-scholennetwerk. Daarmee laat Inholland Den Haag zien dat ze een maatschappelijk betrokken en ondernemende hogeschool is.  

Hogeschool Inholland heeft een groeiend onderzoeksprogramma dat de kwaliteit van het onderwijs versterkt en voor waardevolle en vitale verbindingen in het werkveld zorgt. Een voorbeeld hiervan is het Sustainable Media Lab, onze officiële partner van de Just Peace Month. Het Sustainable Media Lab (SML) verkent de nieuwe rollen van technologie in de moderne samenleving. Dit najaar zullen studenten deelnemen aan een spannend onderzoeksprogramma over 'Media en Justitie'. Studenten onderzoeken hoe media de zoektocht naar gerechtigheid faciliteert of belemmert, hoe ze de samenleving kunnen verbinden of ontkoppelen en uiteindelijk welke rol media kunnen spelen in het ondersteunen van de waarden van Den Haag, de stad van vrede en recht.