Mentally Strong & Fit by ACPC

  • Datum: 16 juni 14:00 - 16:30
  • Locatie: Centrale Bibliotheek, Dok B (4e verdieping) en Lab B (3e verdieping)

Workshops geestelijke gezondheid, speciaal voor mensen van Afrikaanse afkomst. Zorg voor geest, lichaam en ziel.

Wil je een veilige ruimte waar je mensen van Afrikaanse afkomst kunt ontmoeten? Wil je je verdiepen in zaken die te maken hebben met geestelijke gezondheid? Of ben je gewoon nieuwsgierig hoe je anderen kunt helpen om een betere geestelijke gezondheid te bereiken? Dan ben je uitgenodigd om deel te nemen aan onze maandelijkse sessie speciaal ontworpen voor en georganiseerd door mensen van Afrikaanse afkomst. We hebben een selectie van onderwerpen voorbereid, evenals mensen en specialisten uit onze eigen gemeenschap die graag hun ervaringen delen en ook van jou horen. Samen zullen we leren en ontdekken hoe we onze eigen positieve mentale kracht kunnen opbouwen en voor onze geest, lichaam en ziel kunnen zorgen, op de Afrikaanse manier.

We maken er echt een familiegebeuren van. Neem dus ook je kinderen mee. Er zullen speciale activiteiten voor hen worden voorbereid en ze zullen voorzichtig worden begeleid om op ontdekkingstocht te gaan.

Deelname is gratis. Voor drankjes en snacks wordt gezorgd.

Vragen? Neem contact op met het organisatieteam - Africa Cultural Promotion Center op 0652447347 of theacpcnl@gmail.com.

Centrale Bibliotheek, Dok B (4e verdieping) en Lab B (3e verdieping)


Spui 68
2511 BT, Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden