Mix & Match Volunteer Job Fair

  • Datum: 06 oktober 11:30 - 14:30
  • Locatie: The Hague Humanity Hub

Gelukkig herfstseizoen, iedereen! Na de grote opkomst voor ons voorjaarsevenement, is het VTH team enthousiast om onze volgende vrijwilligersbeurs te plannen! Dit evenement zal wederom persoonlijk zijn, dus kom op donderdag 6 oktober naar onze Mix & Match Volunteer Job Fair, die plaatsvindt van 11:30 tot 14:30 in The Hague Humanity Hub!

We zijn verheugd en vereerd dat Jan van Zanen, burgemeester van Den Haag, de Mix & Match Volunteer Job Fair zal openen met een "Welcome Address to the International Community". Tijdens zijn vele bezoeken aan vooraanstaande personen en instellingen die in Den Haag wonen, waaronder Vrijwilligerswerk Den Haag van PEP Den Haag, zorgt burgemeester Van Zanen er altijd voor dat ieders stem wordt gehoord en dat geen probleem onopgelost blijft. Wij zijn zo enthousiast om u deze kans te bieden om de burgemeester van Den Haag persoonlijk te ontmoeten en met hem en andere aanwezige organisaties en ambtenaren kennis te maken op deze vrijwilligersbeurs.

Zoals altijd zal deze vrijwilligersbeurs een fantastische gelegenheid zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en uw sociale en professionele kringen uit te breiden door andere lokale expats te ontmoeten met wie u kunt netwerken en uw ervaringen en tips over het leven in de regio Den Haag kunt delen. Er zullen ook lokale stichtingen en non-profit organisaties aanwezig zijn, die allemaal graag met internationals willen samenwerken! Tot nu toe hebben we meer dan 30 organisaties die zich allemaal richten op een breed scala van gebieden en belangen, waaronder mensenrechten, sociale rechtvaardigheid, hulp aan vluchtelingen en migranten, dakloosheid, dierenwelzijn, ouderenzorg, kinderopvang, het milieu, en nog veel meer. Er is voor elk wat wils, ongeacht je achtergrond of specialisatie! (Scroll naar beneden voor een volledige lijst van deelnemende organisaties.)

Tijdens het evenement hebben we ook een aantal speciale gasten die zullen spreken over onderwerpen die zeer relevant zijn voor onze lokale internationale gemeenschap: Ten eerste zal de lokale carrièrecoach en arbeidsmarktdeskundige Elena Mellara een korte presentatie geven over hoe je je CV kunt vernieuwen, met een bijzondere nadruk op het opnemen van vrijwilligerswerk en stages als hefboom voor succes op de arbeidsmarkt. Elena zal ook GRATIS een-op-een CV advies power meetings aanbieden na het evenement voor deelnemers die zich willen aanmelden! Nadat Elena heeft gesproken, zal Volunteer The Hague projectmanager Tetyana Benzoural een presentatie geven over hoe vrijwilligerswerk je huidige vaardigheden kan aanscherpen, je vaardigheden kan uitbreiden naar nieuwe gebieden, en je vooruitzichten op een baan en je professionele leven positief kan beïnvloeden.

Tot slot zullen we tijdens het evenement ook een verloting houden waarbij enkele gelukkige deelnemers leuke prijzen zullen winnen!

We hopen dat je er op 6 oktober bij bent voor deze fantastische leer- en netwerkgelegenheid! De ruimte is beperkt, dus registreer u zo snel mogelijk. We kijken uit naar uw komst!

The Hague Humanity Hub


Fluwelen Burgwal 58
2511 CJ The Hague

Toon op kaart

Aanmelden