''My Point, Your View''

  • Datum: 08 september 17:00
  • Locatie: Korte Vijverberg

Het Justice & Peace team en Yves ''Kayene'' Kulondwa nodigen je uit op 8 september, om 17:00, aan de Korte Vijverberg 2 in Den Haag. 

Yves is een cartoonist uit de Democratische Republiek Congo (DRC) en momenteel resident van het initiatief Artists' Safe Haven van Justice & Peace. Yves en het Artists' Safe Haven team zullen aanwezig zijn bij de opening.

De tentoonstelling "My Point, Your View" toont Yves' blik op belangrijke maatschappelijke en milieukwesties door het gebruik van symboliek met een komische touch. Met zijn cartoonkunst behandelt Yves gevoelige onderwerpen en taboes op een luchtige manier. Bij deze tentoonstelling nodigt hij je uit om door zijn ogen te kijken en daarna je eigen mening te vormen.

Tijdens de tentoonstelling is Yves' werk te koop in de vorm van posters en kaarten. Ook kun je met een donatie zijn werk steunen om trainingen en een platform te ontwikkelen voor kritische jonge kunstenaars in de DRC.

Help Justice & Peace een groter publiek te bereiken door dit met je vrienden en netwerk te delen! Na de officiele opening is de tentoonstelling open op verzoek. Meld je aan via het registratieformulier hieronder.

Korte Vijverberg


Korte Vijverberg 2
2513 AB Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden