One Planet Talk: Reasons for Hope - Bedrijfsleven in Beweging

  • Datum: 21 maart 16:30 - 18:00
  • Locatie: Museon-Omniversum

Op 21 maart komen bedrijfsleven, young professionals en studenten samen om verhalen te delen, elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan over een toekomstbestendig bedrijfsleven. Met op het podium: Hans Stegeman (hoofdeconoom Triodos Bank), Jiajun Cen (co-founder Aquabattery), Karen Maas (wetenschappelijk directeur Impact Centre Erasmus) en Hajar Yagkoubi (co-founder Netwerk 2100).

Twijfel jij als student of het bedrijfsleven zichzelf opnieuw kan uitvinden om een positieve bijdrage te leveren aan de planeet en haar inwoners? Ervaar jij als young professional het spanningsveld tussen winst maken en een positieve sociale en economische impact leveren? En denk je als leidinggevende na hoe je de “purpose” van jouw bedrijf vormgeeft?

Kom dan naar onze One Planet Talk en hoor van de aanjagers van een impacteconomie op welke hoopvolle ontwikkelingen jij kunt aanhaken.

Tip: je kunt je bezoek aan de Talk combineren met de bekroonde, hoopgevende film van Jane Goodall. Deze draait om 15:00 uur en om 19:00 uur. Overdag kan je gratis met Museumkaart ernaartoe en anders betaal je in combinatie met de Talk het gereduceerde tarief van € 8,00. Dit ticket kan je bij de kassa regelen.

Tickets voor bezoekers: € 8,00

Tickets voor studenten: op vertoon van je studentenpas gratis toegang. Meld je als student aan via dez aparte link op de pagina.

Museon-Omniversum


Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden