Party 4 Peace

  • Datum: 22 september 17:30 - 23:59
  • Locatie: The Hague Tech & Online

Party4Peace is een hybride evenement dat humanitaire en internationale vredesactivisten en hun doelen onder de aandacht brengt van een nieuw publiek door middel van live-muziek en visueel entertainment. Dans met ons mee op weg naar vrede met inspirerende verhalen; aangedreven door een line-up van onze DJ's.


Party4Peace
: Internationale Dag van de Vrede

De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft opgeroepen tot een 24-uurs staakt-het-vuren over de hele wereld ter ere van de Internationale Dag van de Vrede (21 september) . Op 22 september zullen we samenkomen in eenheid om een blijvend staakt-het-vuren te vieren door middel van muziek en dans.

Party4Peace x Just Peace Month

Als Internationale stad van Vrede en Recht is Den Haag de thuishaven van Party4Peace en de Just Peace Month met meer dan 100 evenementen en activiteiten op het gebied van vrede en recht. Tijdens Party4Peace ontmoet je veel vredesactivisten, NGO's, maatschappelijke organisaties en mensen van alle achtergronden en beroepen die dromen van een vreedzame en rechtvaardige samenleving.

Peace Disco @ The Hague Tech

Niets krijgt mensen sneller in beweging dan muziek. Bel je vrienden, pak wat te drinken, en kom bij ons live op Peace Disco in The Hague Tech. Dit is het persoonlijke gedeelte van het evenement waar je de hele nacht kunt dansen op een vreedzamere wereld.

Entree is geheel gratis en er is fingerfood beschikbaar. Je kunt je eigen drankjes meenemen of een drankje en wat te eten halen op de locatie.

Peace Networking @ The Hague Tech

Je krijgt de kans om collega vredestichters, activisten of gewoon gepassioneerde burgers te ontmoeten en te netwerken op de locatie van het evenement in Den Haag.

Doe online mee via Zoom

Als je niet in Den Haag bent, maakt dat niet uit! Bel je vrienden en kom samen waar je ook bent. Je kunt de livestream bekijken en op afstand deelnemen aan het evenement met je laptop of telefoon. Gids volgt binnenkort.

The Hague Tech & Online


Wilhelmina van Pruisenweg 35
2595AN, Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden