Trust MEdiators Co-creation Workshop

  • Datum: 29 september 14:00 - 17:00
  • Locatie: THUAS (Beijing Room) & Online

De 21e-eeuwse vaardigheden van betrouwbare bemiddelaars: Bouwen aan veerkrachtige samenlevingen
The language of the co-creation workshop is English.

Het doel van deze co-creatie workshop is om te leren van professionele bemiddelaars en opvoeders die werkzaam zijn op het gebied van conflictoplossing over hun technieken om vertrouwen op te bouwen, om "best practices" te formuleren over verschillende soorten bemiddeling in dit opzicht, en om die praktijken te confronteren met de informele technieken van betrouwbare bemiddelaars die zijn opgenomen in onze concept Trust MEdiators' toolkit. We willen ook evalueren hoe praktijk-proof onze toolkit in feite is.

Wie zou de Trust MEdiators Co-creatie workshop moeten bijwonen? 

  • studenten met interesse in vaardigheden op het gebied van geschillenbeslechting en informele rechtspraak,
  • professionele bemiddelaars,
  • professionals die betrokken zijn bij geschillenbeslechting,
  • professionals die hun interculturele competenties verder willen ontwikkelen,niet-professionals die geïnteresseerd zijn in vaardigheden op het gebied van geschillenbeslechting en het opbouwen van vertrouwen.

Om de workshop bij te wonen kun je je inschrijven door ons een email te sturen op trustmediators@hhs.nl, en aan te geven of je de workshop persoonlijk of online wilt bijwonen. Doe online mee aan de workshop via deze link.

Als u geïnteresseerd bent om als spreker aan de workshop deel te nemen, stuur ons dan een e-mail op trustmediators@hhs.nl, en laat ons weten hoe u uw bijdrage zou willen leveren.

THUAS (Beijing Room) & Online


Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Toon op kaart

Aanmelden