Haagse Vrouwendagen

 • Datum: 10 maart
 • Locatie: Den Haag 

Tijdens de Haagse Vrouwendagen staan wij stil bij de emancipatie en positie van vrouwen in de hele wereld. Tijdens de viering van de Haagse Vrouwendagen vinden in de week van maandag 4 t/m zondag 10 maart 2024 diverse evenementen plaats, georganiseerd door (vrouwen)organisaties en de Haagse cultuurankers en de gemeente. 

Vaste onderdelen die terugkomen in deze week zijn: de Ria Sikkes-lezing, een debat en een filmavond en de uitreiking van de Haagse emancipatieprijs: de Kartiniprijs. Het thema van dit jaar is: ‘Eén wereld, duizend vrouwen; een schat aan diversiteit’. Het gaat over de verschillen én overeenkomsten tussen vrouwen uit verschillende culturen. Een thema waar centraal staat hoe mooi het is dat alle vrouwen uniek en verschillend zijn maar ook overeenkomsten hebben. 

Gedurende de Haagse Vrouwendagen kan iedereen elkaar inspireren, maar kan men ook van elkaar leren tijdens verschillende workshops, inspiratiesessies en voorstellingen die voor alle bezoekers vrij toegankelijk zijn. Iedereen die emancipatie en de positie van vrouwen een warm hart toedraagt is van harte welkom. Een overzicht van alle activiteiten in te vinden bij het programma.

De Haagse Vrouwendagen vinden plaats van 4 t/m 10 maart in Den Haag.

Uw activiteit op de website
Organiseert u ook een activiteit en wilt u deze op de website van Haagse Vrouwendagen plaatsen? Stuur dan onderstaande informatie naar Nancy Urbanus via: events@smith-communicatie.nl

 1. Naam organistie
 2. Naam activiteit
 3. Datum
 4. Tijd
 5. Locatie (indien online, vermeld dit ook)
 6. Vorm (workshop, bijeenkomst etc.)
 7. Hoe kan men zich aanmelden?
 8. Tot wanneer kan men zich aanmelden?
 9. Beschrijving activiteit
 10. Website/link van de organisatie en/of de activiteit
 11. Foto voor bij de activiteit


Den Haag 


https://www.haagsevrouwendagen.nl/programma

Toon op kaart

Aanmelden